Depuis toujours, pour proposer à nos clients les meilleures qualités de farines, nous sommes très exigeants sur l’origine de nos céréales et privilégions les récoltes régionales.
Farine de froment issue de graines récoltées exclusivement dans les régions céréalières françaises (Sologne, Vienne, Bretagne…), sélectionnées sur variétés et qualité reconnues.
Farine de froment issue de graines récoltées exclusivement en Bretagne, sélectionnées pour leurs qualités agronomiques, et garantissant une traçabilité consultable sur simple demande.
Nous utilisons des cookies sur notre site Web pour vous offrir l'expérience la plus pertinente en mémorisant vos préférences et les visites répétées. En cliquant sur «Accepter», vous consentez à l'utilisation de TOUS les cookies.
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.